جهاد و کشاورزی

ذبح گوسفندان قربانی زیر نظر سازمان دامپزشکی

به گزارش توانا،امین اسدی مشاور معاون وزیر و مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت:حضور اکیپ‌های نظارت بهداشتی دامپزشکی بصورت سیار در سطح شهر در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی و در صورت لزوم اقدام به بازرسی لاشه‌های  قربانی؛ استقرار همکاران به عنوان پاسخگوئی تلفنی و هماهنگ کننده بین شهروندان و اکیپ‌های عمل کننده (سیار) در سطح شهر در هر یک از شبکه‌های دامپزشکی؛ و با عنایت به اولویت کشتار دام‌های قربانی در کشتارگاه‌های هر شهر، موظف بودن کشتارگاههای دام به جلوگیری از تجمع بی‌مورد مردم در واحد و رعایت پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با بیماری کووید 19، آمادگی لازم به منظور پذیرش دام‌های قربانی و ذبح آن‌ها از ساعت 7 صبح تا 14 روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی و استقرار بازرس بهداشتی گوشت و ناظر شرعی در محل کشتارگاه و آماده به کار بودن در کنار پیش بینی خودروی سردخانه دار برای حمل لاشه دام‌های قربانی نکاتی ضروری است که در برنامه ریزی دستورالعمل اتخاذ شد.

مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت:با بیان اینکه درج توصیه‌های بهداشتی لازم (از جمله لزوم مصرف لاشه 24 ساعت پس از نگهداری در یخچال) بر روی لیبل ضروری است. با توجه به اینکه همه ساله بخش قابل توجهی از مردم تمایل به تهیه و ذبح دام و اهدای نذورات قربانی به مراکز تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و برخی از اماکن مذهبی دارند، توصیه می‌شود اطلاع رسانی لازم به متولیان و متصدیان این مراکز در خصوص عدم دریافت و ذبح دام زنده و دریافت نذورات به صورت وجه نقد و یا لاشه قربانی کشتار شده در کشتارگاه صورت پذیرد.

وی در پایان گفت:بدیهی است با عنایت به احتمال عرضه و کشتار دام زنده در سطح شهر توسط بعضی از اشخاص غیر مطلع، افراد حاضر در اکیپ‌های سیار در سطح شهرستانهای استان جهت نظارت و ارائه خدمات بهداشتی بر لاشه‌های کشتاری و ترجیحاً هدایت افراد به کشتارگاههای دام اقدام نمودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا