اقتصادی

“مارون” ارتشی برای انقلاب در پتروشیمی

وقتی دکتر امین امرایی وارد گروه پتروشیمی مارون شد، اعلام کرد “با برنامه ریزی های دقیق و کارشناسانه علاوه بر حفظ و افزایش ظرفیت های تولید و فروش، راه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش محصولات را در پیش گرفته و بر اساس یک نقشه از پیش تعیین شده به سراغ همکاری و عقد قرارداد با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی می رود تا از دانش فنی ایرانی در این مجموعه عظیم تولیدی استفاده کند..

به گزارش توانانیوز، ، مدت هاست که مارون در همه زمینه ها حرف اول را می زند و بی شک این همه موفقیت محصول برنامه ریزی درست و حضور مدیر کاربلد و تیم متخصص و حرفه ای و متعهد است. وقتی دکتر امین امرایی وارد گروه پتروشیمی مارون شد، اعلام کرد “با برنامه ریزی های دقیق و کارشناسانه علاوه بر حفظ و افزایش ظرفیت های تولید و فروش، راه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش محصولات را در پیش گرفته و بر اساس یک نقشه از پیش تعیین شده به سراغ همکاری و عقد قرارداد با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی می رود تا از دانش فنی ایرانی در این مجموعه عظیم تولیدی استفاده کند.”

در آن زمان کسی فکرش را هم نمی کرد این مدیر جوان مارون را به عرش رسانده و به یکی از بزرگترین و مهم‌ترین بازیگران صنعت پتروشیمی ایران تبدیل کند. مجموعه ای که امروز در زمینه تولید و سودآوری به موفقیت‌های چشم‌گیری دست یافته و نه تنها بیش از دو میلیون و ۱۴۰ هزار تن ظرفیت اسمی تولید سالانه دارد، بلکه در تولید «الفین و پلیمر» حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

*مدیر جوان و کاربلد

اگر از “مارون” صحبت می شود نباید فراموش کرد بزرگترین اورهال تاریخ این شرکت را درست زمانیکه جوان ترین مدیر صنعت پتروشیمی کشور، سکان هدایت آن را بر عهده گرفت.

وقتی که به همت کارشناسان و متخصصان داخلی و با حضور دکتر امرایی بزرگترین اورهال تاریخ «مارون» انجام و در شرکت پتروشیمی مارون، کمپرسور الفین مارون بعد از تعمیرات 40 روزه به مدار تولید بازگشت تولید “مارون”از مرز ۱۰۰ درصد ظرفیت اسمی گذشت.

بعد از اینکه مدیر جوان و متخصص شرکت پتروشیمی مارون با برنامه ریزی های دقیق و کارشناسانه علاوه بر حفظ و افزایش ظرفیت های تولید و فروش، راه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش محصولات را در پیش گرفت، بر اساس یک نقشه از پیش تعیین شده به سراغ همکاری و عقد قرارداد با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی رفت تا از دانش فنی ایرانی در این مجموعه عظیم تولیدی استفاده کند.اما این تمام ماجرا نبود و در همان روزهای نخست حضور امرایی در مارون و با وجود حواشی دلالان «حادثه» و واسطه‌های «زیمنس»، اینبار کمپرسور الفین مارون با قبول ریسک از طرف مدیرعامل کاربلد و به همت کارکنان این شرکت پس از تعمیرات ۴۰ روزه به مدار تولید بازگشت تا جوان‌ترین مدیر صنعت پتروشیمی ایران نشان دهد نه تنها حرف های زیادی برای گفتن دارد بلکه در جهت اعتلای صنعت و جهانی کردن نام ایران در میان شرکت های عظیم جهان از هیچ کوششی فروگذار نیست.

وی با بیان اینکه جدا از بحث حفظ و افزایش ظرفیت های تولید و فروش، تاکید بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش محصولات داریم، خاطر می کند: یکی از افتخارهای شرکت پتروشیمی مارون همکاری و عقد قرارداد با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در راستای استفاده از دانش فنی ایرانی در این مجموعه تولیدی است.

این مدیر جوان و متخصص با بیان اینکه از هر فرصتی برای معرفی و ارائه توانمندی های شرکت پتروشیمی مارون و برقراری ارتباط با سازندگان، تامین کنندگان و خریداران محصولات پتروشیمی استفاده خواهیم کرد، تصریح می کند: با حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سهامداران و هیئت مدیره در راستای تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع پایین دست پروژه هایی به ارزش یک میلیارد دلار تعریف شده است.

*آقایی در تولید و فروش و درآمدزایی

در شرایطی که گزارش عملکرد و دو جدول رده بندی تولید و درآمدزایی پتروشیمی ها در اردیبهشت ماه 1403 منتشر شد، نشان داد پتروشیمی مارون به لطف برنامه ریزی ها و هدایت مدبرانه مدیر جوانش توانسته صدر هر دو جدول را به خود اختصاص دهد، اما مقایسه گزارش‌های ماهانه عملکرد پتروشیمی‌های بورسی بیانگر این موضوع بود که اکثر آنها با کاهش حجم تولید روبرو بوده اند.

انتشار گزارش عملکرد 23 پتروشیمی بورسی در اردیبهشت‌ماه سال جاری نشان می داد پتروشیمی مارون توانسته هم در تولید و هم فروش عملکرد بسیار خوبی از خود به جای بگذارد و حالا جوان ترین مدیر پتروشیمی ایران در صدر جدول بیشترین افزایش تولید و بیشترین درآمدها بنشیند. این در حالی است که همین گزارش از کاهش حجم تولید بسیاری از پتروشیمی ها حکایت دارد.

در آن زمان جدول رده بندی ها نشان می داد، پتروشیمی مارون توانسته عملکرد خوبی در بخش فروش از خود نشان دهد. چرا که این پتروشیمی در اردیبهشت‌ماه موفق شد تناژ فروش خود را بالا ببرد و از طرفی نرخ فروش محصولات آن نیز در این ماه نسبت به اردیبهشت سال گذشته رشد خوبی را تجربه کردند و در نهایت این دو موضوع سبب شد تا درآمد مارون جهش چشم‌گیری را تجربه کند.

این پتروشیمی در اردیبهشت موفق شد درآمد ماهانه خود را با افزایش بیشتر از ۱۱۶ درصدی از هزار و ۵۱۶ میلیارد تومان در اردیبهشت ۱۴۰۲ به سه هزار و ۲۸۲ میلیارد تومان در اردیبهشت ۱۴۰۳ برساند. البته باید گفت رقم فروش مارون در این ماه نسبت به ماه گذشته یعنی فروردین حدود ۱۷ درصد کاهش داشته است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا